Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Συνάντηση του Ε&.Ε.Σ.Π. με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών για τον εορτασμό των 50 χρόνων

Την Παρασκευή 28-3-2014 πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Πατρών με την Διοίκηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι για να τιμηθεί, στις προγραμματιζόμενες εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του Ιδρύματος,  η καθοριστική συμβολή στην ίδρυση του Πανεπιστημίου του Εμπορικού Συλλόγου και του αείμνηστου Προέδρου του Ανδρέα Χ. Παπανδρέου. Λεπτομέρειες θα οριστούν σε επόμενη συνάντηση.

Επίσης συζητήθηκαν τρόποι στενότερης σύνδεσης του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία και οικονομία. Επαναβεβαιώθηκε τέλος η αλληλεγγύη και στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου στον αγώνα κατά της υποβάθμισης και διάλυσης των διοικητικών λειτουργιών του Δημόσιου Πανεπιστήμιου, καθώς και η στήριξη των Πανεπιστημιακών στους δίκαιους αγώνες του εμπορικού κόσμου. 

Στην συνάντηση από την μεριά των Πρυτανικών Αρχών παρευρέθησαν ο Πρύτανης κος Παναγιωτάκης και ο Αναπλ. Πρύτανη κος Κυπριανός. Από μέρους του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου  Πατρών συμμετείχαν ο Πρόεδρος κος Γεώργιος Ρώρος, ο πρώην Πρόεδρος κος Χρήστος Γκοτσόπουλος, ο Γεν Γραμματέας κος Γεώργιος Βαγενάς, ο Ειδικός Γραμματέας κος Γιάννης Μπαλάρης και ο κος Αθανάσιος Μανθόπουλος.

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search