Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

DX 10 DX 10
DX 10 DX 10
DX 10 DX 10
DX 10 DX 10
DX 10 DX 10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών την Τετάρτη 8/2/2023 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεών του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιος ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Πλέσσας και κα Σαμούρη, εκπρόσωποι  τοπικών βουλευτών, περιφερειακών και δημοτικών παρατάξεων, Ομοσπονδιών, Συλλόγων και μαζικών φορέων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής καθώς και πλήθος συναδέλφων. Παρόντες και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Μαρλαφέκας, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κα Μαστοράκου, του δικηγορικού κ. Ζούπας και του ΤΕΕ κ. Αϊβαλής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος για την συνεργασία του με τον Σύλλογό μας και την εν γένει προσφορά του.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση των διασωστών μοτοσικλετιστών του ΕΚΑΒ κ. Μικέ και κ. Φωτακόπουλου για την πολύτιμη και ανεκτίμητη  συνεισφορά τους προς τους συμπολίτες μας. Πρόθεση του ΕΕΣΠ είναι η διεκδίκηση για την τοποθέτηση αυτόματων απινιδωτών σε εμπορικά σημεία της πόλης και η εκπαίδευση στη χρήση τους εμπόρων και εργαζομένων. 

Σε συνεργασία με το τμήμα ΕΚΑΒ συμφωνήθηκε η οργάνωση σεμιναρίων διαρκείας 5 ωρών στην παροχή πρώτων βοηθειών τα οποία πραγματικά μπορούν να σώσουν μια ζωή.

Τέλος απαίτηση της πόλης μας θα πρέπει να είναι η στελέχωση με έμψυχο δυναμικό και μέσα του τμήματος άμεσης ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ για μεγαλύτερη υγειονομική  κάλυψη της πόλης και των γύρω περιοχών αποδεικνύοντας στη πράξη ότι η επένδυση στην δημόσια δωρεάν υγεία είναι επένδυση ζωής.

          Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search