Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/3/2022 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ η 3η ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ του ΟΑΕΔ.

oaed1

oaed2

Με την ευκαιρία μεταφέραμε στον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη στον υπουργό κ. Κατσανιώτη και στους βουλευτές μας κα Αλεξοπούλου,  κ. Τσιγκρή και κ. Φωτήλα το αίτημα του εμπορικού κόσμου για μεγαλύτερη στελέχωση του ΟΑΕΔ με εργοδοτικούς συμβούλους και για στοχευμένες ενέργειες ενίσχυσης των μικρών κι μεσαίων επιχειρήσεων που είναι ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος στήριξης της κοινωνίας, της οικονομίας και καταπολέμησης της ανεργίας.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με σκοπό να βοηθήσει τα μέλη του στην σύζευξη της προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Το περίπτερο του συλλόγου μας είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.  Εκατοντάδες συμπολίτες με ιδιαίτερες δεξιότητες, ικανότητες και προσόντα που αναζητούν εργασία ήρθαν σε επαφή μαζί μας  και έδωσαν το βιογραφικό τους. Αναδείχθηκαν και μέσω αυτής της επαφής με τον πιο εμφατικό τρόπο τα τεράστια χρόνια προβλήματα στην αγορά εργασίας  και το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τη νεολαία μας και όχι μόνον.

Ο Σύλλογος μας δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να στείλουν στο mail μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τις θέσεις εργασίας που έχουν ανάγκη και προσφέρουν σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον ούτως ώστε να αποστείλουμε τα αντίστοιχα βιογραφικά και να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους εργαζόμενους. Η μεγαλύτερη επένδυση για μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινο δυναμικό της, οι συνεργάτες της.

                                                                                                                         Εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search