Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ενημέρωση για Τεχνικούς Ασφαλείας - ΛΑΕΚ - ΟΑΕΔ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας στέλνουμε ενημέρωση για το πρόγραμμα  «Τεχνικών Ασφαλείας», τα προγράμματα Επαγγελματικής επιμόρφωσης και την αξιοποίηση προγραμμάτων του ΟΑΕΔ για την επιδοτούμενη πρόσληψη εξειδικευμένου Προσωπικού.
  1. Ο ΕΕΣΠ υλοποιεί προγράμματα Τεχνικών Ασφαλείας
 
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων, σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου οικονομικής δραστηριότητας και αριθμού εργαζομένων, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να παρέχει στους εργαζόμενους Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης, δηλαδή υπηρεσίες ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών (ΕΕΣΠ) σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) – Παράρτημα Πάτρας (ΚΔΒΜ2), πρόκειται να υλοποιήσει  προγράμματα επιμόρφωσης εργοδοτών ως Τεχνικών Ασφάλειας για επιχειρήσεις Β΄και Γ΄κατηγορίας .
Κάθε επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 10 ώρες όταν  αφορά σε επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας (εμπόριο, υπηρεσίες κλπ) και 35 ώρες όταν πρόκειται για επιχειρήσεις Β΄κατηγορίας (μεταποίηση, συνεργεία, ελαιοτριβεία, πρατήρια υγρών καυσίμων κλπ).
Στο τέλος κάθε προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να σφραγίσει καταστάσεις προσωπικού στην Επιθεώρηση Εργασίας.
 
Συνημμένα σας στέλνουμε «Αίτηση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Τεχνικών Ασφαλείας.»
 
Για περισσότερες πληροφορίες ή για την υποβολή  της Αίτησης Συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος), και στο τηλέφωνο 2610273257, καθημερινά, 9.00 – 16.00.
  1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης Εργαζομένων Εμπορικών Επιχειρήσεων.
 
Συμμετέχοντας στα επιμορφωτικά Προγράμματα Εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ) μπορείτε να διευρύνετε τις γνώσεις και δεξιότητές του προσωπικού σας σε θέματα που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας (Τεχνικές Πωλήσεων, Διοίκηση, Πληροφορική, Αξιοποίηση Κοινωνικών Δικτύων, Προωθητικές μέθοδοι κλ.). Οι εργαζόμενοι λαμβάνουν και ωριαία αποζημίωση 5 Ευρώ. Τα προγράμματα έχουν συνήθως διάρκεια 40 ωρών (εκτός ωραρίου λειτουργίας των επιχειρήσεων) και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής.
Συνημμένα σας στέλνουμε φόρμα «Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (ΛΑΕΚ)»
 
  1. Αξιοποίηση  Προγραμμάτων ΟΑΕΔ
 
Στον ΟΑΕΔ λειτουργεί τμήμα «Εργασιακών Συμβούλων Εργοδοτών»
Μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα αυτό όταν επιθυμείτε πρόσληψη προσωπικού επιδοτούμενου από τον ΟΑΕΔ. Αξιοποιώντας την βάση ανέργων του ΟΑΕΔ μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο εργαζόμενο που ταιριάζει στις απαιτούμενες γνώσεις, εμπειρία και δεξιότητες που χρειάζεται η επιχείρησή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΟΑΕΔ στις κυρίες Λαγουμιτζή Όλγα (2610-630629) & Γαλάνη Γωγώ (2610 -630634) οι οποίες είναι πρόθυμες να σας ενημερώσουν και εξυπηρετήσουν
 
 
© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search