Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Προτεινόμενες κινητοποιήσεις για σημειώματα ΟΑΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από τις εκλογές για να αποσταλούν εκατοντάδες απειλητικά σημειώματα σε δεινοπαθούντες από την κρίση και τα Μνημόνια ασφαλισμένους.

Φυσικά είχαν επιμελώς αποκρυφτεί πριν τις εκλογές.

 

Οι Κυβερνώντες είναι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία των ταμείων που με τα χρήματα τα δικά μας έπαιξαν στο χρηματιστήριο, καλύφθηκαν αδηφάγες τρύπες του προϋπολογισμού, χάρισαν δάνεια σε ημετέρους και ποδοσφαιρικές εταιρείες και τώρα έχουν το θράσος να απειλούν και εκβιάζουν να δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού, αγωνίας, να μας τρομοκρατούν.

Οι υπεύθυνοι της χρεωκοπίας των ταμείων κάνουν επίδειξη της αποφασιστικότητας και της τόλμης τους στους ασφαλισμένους που γονατισμένοι απ΄την κρίση δεν έχουν φάρμακα για τα παιδιά τους……

Φθάσαμε στο σημείο η Διευθύντρια του ΟΑΕΕ κα Κωτίδου να νουθετεί την ΕΣΕΕ επειδή ενημέρωσε τα μέλη της για την δικαίωση ασφαλισμένου από τα Δικαστήρια!!!!

Ο Ε&ΕΣΠ σηκώνει «το γάντι» απέναντι στην ανάλγητη πολιτική επανέρχεται στην πρόταση που κατέθεσε ο Πρόεδρος του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ την  1/4/2014.

-         Συντονισμός των Τριτοβάθμιων οργανώσεων ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, Αυτοκινητιστές  προβάλλουμε το ασφαλιστικό σαν κεντρικό ζήτημα με συγκεκριμένη ημερομηνία κορύφωσης του ζητήματος όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι, Επαγγελματικές Οργανώσεις οργανώνουν ανάλογα με τις τοπικές ιδιαιτερότητες τον δικό τους αγώνα. Προτείναμε να πραγματοποιηθεί πριν τις Ευρωεκλογές δεν  γνωρίζουμε τους λόγους της αναβολής . Επανερχόμεθα οι καιροί ου Μαινετοί. 

Αιτήματά μας:

-         Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους που έπληξε η κρίση ( 2009-2014).

-         Πάγωμα οφειλών, ρυθμίσεις σε πολλές δόσεις.

-         Αποδοχή από την Διοίκηση του ΟΑΕΕ  της τεκμηριωμένης πρότασης του Ινστιτούτου της ΕΣΕΕ (ΙΝΕΜΥ) για την βιωσιμότητα των ταμείων.

Κατάργηση του Νόμου της προσωποκράτησης.

Προτεινόμενη ημερομηνία Πανελλαδικής κινητοποίησης 2/7/2014

Ο Ε&ΕΣΠ θα συνεχίσει τον αγώνα του με:

-         Διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη  17/6/2014 ώρα 21:30 στα γραφεία του Ε&ΕΣΠ .

-         Συγκέντρωση όλων των επιστημονικών φορέων του Νομού (ΤΕΕ, Ιατρικό Σύλλογο, Φαρμακευτικό  κ.ά) για συντονισμό των ενεργειών.

-         Επαναδραστηριοποίηση της ομάδας Αλληλεγγύης  που έχουμε δημιουργήσει ώστε να απαντήσουμε ομαδικά σε οποιαδήποτε προσπάθεια κατάσχεσης.

-         Συμπαραστεκόμεθα σε όλους τους συναδέλφους που έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη.

-         Ομαδικές  Αγωγές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους βάσει της απόφασης  αριθ. 66/2014 Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών.

-         Κάλεσμα των κομμάτων για συμπαράσταση και επερωτήσεις στη Βουλή.

-          

                                                                                                 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search