Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Προς Το Περιφερειακό Γραφείο ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Βορειοδυτικής Πελοποννήσου

Κύριοι,  

 Εν όψει των προγραμματισμένων 48ωρων απεργιών που πρόκειται να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:

Η κατάσταση στην αγορά είναι τραγική και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας απέχει μια ανάσα από την χρεοκοπία.

Ήδη συνάδελφοί μας δέχονται από το ΙΚΑ τον ΟΑΕΕ την Εφορία και τις  Τράπεζες εξώδικα που αφορούν την κατάσχεση περιουσιακών τους στοιχείων.

Κύριε Πρόεδρε, την ώρα που μας οδηγούν  να χάσουμε κόπους δεκαετιών μέσα σε λίγες μέρες  και να βάλουμε λουκέτο στις επιχειρήσεις μας  με αποτέλεσμα εμείς και οι εργαζόμενοι μας να βρεθούμε στο δρόμο και να αναγκασθούμε να διαλύσουμε τις οικογένειές μας, σας καλούμε όπως:

 Καταβάλλετε κάθε προσπάθεια ώστε οι διακοπές  ηλεκτρικού ρεύματος στα καταστήματα μας να μην  πραγματοποιηθούν κατά τις ώρες αιχμής της εμπορικής κίνησης να επιδείξετε την απαιτούμενη κοινωνική αλληλεγγύη, δεδομένου ότι ο Σύλλογός μας έχει εκφράσει και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων της ΔΕΗ, θεωρεί απαραίτητη την δημιουργία κοινωνικού μετώπου δια την αντιμετώπιση της  κρίσης και πιστεύουμε ότι το μέλλον μας θα κερδηθεί με κοινούς αγώνες και  κοινή συμπόρευση.

Ευελπιστούντες ότι οι προσπάθειές μας για συνένωση – δυνάμεων και κοινών διεκδικήσεων θα ευδοκιμήσουν και δεν θα μπούμε σε διαδικασίες κοινωνικής αντιπαράθεσης όπως οι κυβερνώντες  επιθυμούν για να πραγματοποιήσουν τα καταστρεπτικά τους σχέδια για την χώρα μας.

Σας αποστέλλουμε τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και  αναμένουμε πρόσκληση σας για από κοινού αγωνιστικές – διεκδικητικές ενέργειες.

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search