Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Ως εδώ, έχουμε φωνή !!! 2η ημέρα κινητοποιήσεων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Γεωργίου η 2η συνάντηση του εμπορικού κόσμου της Πάτρας.

Έγινε ενημέρωση από το πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ζαφειρόπουλο για τα αιτήματα μας και τις αδικίες και ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και η ανυπαρξία μέτρων στήριξης.

 

1

Ενημέρωσε ακόμη για συνάντηση που είχε το προεδρείο του Συλλόγου με τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Κατσανιώτη όπου του εκτέθηκαν τα αιτήματα μας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αδικία που υπέστησαν οι μικρές επιχειρήσεις που ουσιαστικά αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα επιδότησης της Περιφέρειας. Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στην Περιφέρεια ούτως ώστε οι όροι διάθεσης του υπολοίπου του προγράμματος να είναι δικαιότεροι και να ενισχύσουν τις πραγματικά πληττόμενες μικρές επιχειρήσεις.

1

Ακολούθησε πλούσιος και εποικοδομητικός διάλογος και οι συνάδελφοι εξέφρασαν τις απόψεις τους, την αγωνία τους και την αγανάκτησή τους.

Ανάλογα με τα επιδημιολογικά μέτρα που θα επιβληθούν στην περιοχή μας θα καθοριστούν και οι επόμενες κινήσεις και κινητοποιήσεις του Συλλόγου.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων "Πρωτεύουσα Ξανά" κ. Αλεξόπουλος και "Ώρα Πατρών" κ. Ρώρος.

εκ του Συλλόγου

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search