Τηλ.: +30 2610 273 257, 2610 223 740
Fax:  +30 2610 223 740
Email: eesp@otenet.gr

Πλατεία Γεωργίου Α' 25
Πάτρα, 26221, Ελλάδα
    

Συνάντηση του ΕΕΣΠ με τον βουλευτή Αχαΐας και τ. Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου

                                           

                                                                                             Πάτρα,  8/5/2020

                         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του ΕΕΣΠ με τον βουλευτή Αχαΐας και τ. Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7/5/2020 στα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών συνάντηση μελών της Διοίκησης και του Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Πρωθυπουργού κυρίου Γεωργίου Παπανδρέου. Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Στον κύριο Παπανδρέου εξετέθησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις τόσο διαχρονικά όσο και ιδιαίτερα σήμερα με την οικονομική κρίση επακόλουθο της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού. Αναφέρθηκαν οι προτάσεις του Συλλόγου για μέτρα ουσιαστικής στήριξης των επιχειρήσεων και της εργασίας ούτως ώστε να μην έχουμε τσουνάμι λουκέτων και ανεργίας. Τονίστηκε η ανεπάρκεια των κυβερνητικών εξαγγελθέντων μέτρων. Ακόμη έγινε αναφορά στα αναπτυξιακά έργα που έχει άμεση ανάγκη η περιοχή και η συμβολή του Συλλόγου στην διεκδίκησή τους.

Ο κύριος Παπανδρέου εξέφρασε στη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ζαφειρόπουλος παρέδωσε ως αναμνηστικό της επίσκεψης  έκδοση του Εμπορικού Συλλόγου που κίνησε το ενδιαφέρον του κ. Παπανδρέου όταν τονίστηκε ότι πρωτεργάτης της ίδρυσης του Πανεπιστημίου στην πόλη ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος  και ο συνονόματός του τότε Πρόεδρος του Εμπορικού Ανδρέας Παπανδρέου.

Στον κ. Παπανδρέου κατατέθηκε Υπόμνημα του Συλλόγου με τις θέσεις και προτάσεις του για τον κλάδο και την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης και της περιοχής.

Εκ του Συλλόγου

 

papandreou1

papandreou2

papandreou3

 

 

© 2016 Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών - ΕΕΣΠ. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp S.A.

Search